HUZUREALĂ

Pancakes cu brânză de vaci

Pancakes cu brânză de vaci

Ingrediente: 400 g branză de vaci 4 ouă 1 cană de făină 1 linguriță esență de vanilie 1 lingură praf de copt 2 linguri de zahar 1/4 cană ulei Combinați toate ingredientele în următoarea ordine brânzăouăesență de vaniliezahărpraf de coptfăină.  *Amestecați de...

citește mai mult
Plăcintă cu caș de vacă și iaurt

Plăcintă cu caș de vacă și iaurt

Ingrediente: 1 pachet de foi pentru placintă  6 oua 50 ml iaurt natural 300 g caș de vaca 150 g zahar 3 plicuri zahăr vanilat 50 g stafide Mod de preparare: Se amestecă ouăle cu zaharul până se formează o spumă, apoi se adaugă și brânză de vaci și...

citește mai mult
Foietaj cu ciuperci și cașcaval împletit

Foietaj cu ciuperci și cașcaval împletit

Ingrediente: - 1 pachet de aluat de foietaj - 1 kg ciuperci proaspete - 2 cepe - 1 ou - 200 g cașcaval împletit - 2/3 căței de usturoi(opțional) - sare, piper - 2-3 linguri ulei - mărar Mod preparare: Ciupercile și ceapă se taie cubulețe și se pun la călit...

citește mai mult
Biscuiți cu unt

Biscuiți cu unt

Ingrediente:  260 g făină  250 g unt  2 albuşuri  100 g zahăr pudră  1 praf sare Mod de preparare 1. Se freacă untul moale cu zahărul. Albușurile se bat ușor cu un praf de sare, fără a le transforma în spumă. 2. Se pun albușurile peste...

citește mai mult
Vinete la cuptor cu iaurt grecesc

Vinete la cuptor cu iaurt grecesc

Ingrediente 4 vinete 2 linguri ulei de masline 75 g unt 1 lingura de harissa (pastă de ardei iute) cumparata de la magazin 200 g iaurt grecesc 1 cățel mic de usturoi, zdrobit 1 lingura coriandru tocat 1 lingurita de seminte de susan Mod de preparare: PASUL 1 Încinge...

citește mai mult