DESPRE NOI

Pe scurt, ne spunem Agrolact, la care adăugăm și Cooperativa (forma noastră de asociere) și Moldova, pentru că ne propunem să reprezentăm cu mândrie această zonă și să investim în ea cu responsabilitate.

Și ne-am asociat într-o cooperativă pentru că împreună putem contribui la economia locală, ne putem proteja munca de o viață și putem investi într-un viitor sănătos.

COOPERATIVA AGRICOLĂ AGROLACT MOLDOVA

Cooperativa Agricolă Agrolact Moldova este o asociere economică născută din nevoia a cinci fermieri de a avea o poziție comună în industria laptelui și de a aduce pe masă un gust românesc îngrijit și produs cu responsabilitate.

Ne-am întâlnit și înțeles deoarece gândim la fel, deoarece ne preocupă standardele de calitate, corectitudine și respectarea unor principii de business care ne definesc.

De aceea am creat această cooperativă și am investit 4 milione de euro în fabrica de la Sascut, cu o capacitate de procesare de 70.000 litri lapte/zi.

Procesăm lapte exclusiv din fermele proprii, al cărui standarde și calitate sunt garantate de experiența noastră.

Și credem că e nevoie de acest tip de asociere pentru a arăta că experiența și grija pentru calitate înseamnă responsabilitate față de consumator. Iar munca celor care trudesc pentru asta să fie valorificată cu adevărat.

Produsele noastre

Ne-am propus să îți facem viața mai ușoară.
De aceea produsele noastre sunt prilej de „huzureală”. Pentru că vin împachetate cu sănătate, sațietate și folosințe deloc complicate. Numai bune ca tu să te oprești din iureșul de zi cu zi și să zici că-i și timp pentru huzur.