Ingrediente:

 260 g făină

 250 g unt

 2 albuşuri

 100 g zahăr pudră

 1 praf sare

Mod de preparare

1. Se freacă untul moale cu zahărul. Albușurile se bat ușor cu un praf de sare, fără a le transforma în spumă.

2. Se pun albușurile peste amestecul de unt cu zahăr, apoi se adaugă făina și se omogenizează.

3. Aluatul obținut se pune într-un poș striat sau într-o pungă tăiată în colț, la un capat.

4. În tava de copt tapetata cu hârtie specială pentru copt se pun cu poșul biscuiții drepți sau sub diferite forme. Se coc circa 10 minute, se lasă să se răcească în tavă și apoi se desprind de hârtie.

Biscuiții de casă șprițați sunt gata! Îi poți servi fie calzi, fie aștepți să se răcească și să devină crocanți. Pudrează-i cu zahăr pudră și bucuără-te de gustul copilăriei.