Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 350°. Tăiați jumătăți și aruncați cotoarele din ardeii roși, îndepărtați semințele. Într-o oală, fierbeți ardeii în apă clocotită -3-5 minute; se scurge si se clatește in apa rece.

Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai este roz, despărțindu-se în firimituri, 6-8 minute, adaugați sare și piper după gust. Scoateți-o cu o lingură cu fantă;

În aceeași tigaie, încălziți ulei la foc mediu; sotații dovleceii, ceapa si ardeiul verde pana se inmoaie, 4-5 minute.

Adăugați spanacul și usturoiul; gătiți și amestecați până când spanacul se înmoaie, aproximativ 1 minut.

Se amestecă carnea de vită fiartă, orezul, sosul de roșii, brânză mozzarella și sarea.

Puneți ardeii roșii într-o tavă de copt unsă cu unt. Umpleți cu amestec de carne. Se coace, acoperit, până când ardeii sunt fragezi, 35-40 de minute.

Acoperiți cu brânză provolone; se coace, neacoperit, până când brânza se topește, aproximativ 5 minute.

Poftă bună!