HUZUREALĂ

Cașcaval în aluat

Cașcaval în aluat

Ingrediente: 6 linguri de faină2 ouă1 ceașcă de lapteun praf de sare250 g cașcaval tăiat in felii de 1 cm grosime.ulei Mod de preparare Se  freacă bine într-un bol ouăle cu praful de sare, peste ele se cerne cu grijă făina (să nu facă cocoloși) și se amestrecă...

citește mai mult
Tartă cu ciuperci și smântână

Tartă cu ciuperci și smântână

Ingrediente: Pentru aluat: 200 g faina 200 g smântână ½ pachet de unt un praf de sare Pentru umplutură: 300 g ciuperci ½ ceapă 2 oua 50 g cașcaval 200 g smântână ulei pentru prăjit Mod de preparare Într-un bol se amestecă ½ pachet de unt ( untul folosit la prepararea...

citește mai mult
Plăcintă Dobrogeană (cu telemea)

Plăcintă Dobrogeană (cu telemea)

Ingrediente: 1 pachet foi de placinta 400g 6 ouă 500 g smântână 250 g telemea vaca 250 g brânză vaci aprox 100 ml ulei Mod de preparare: *  trebuie să rezulte  aprox 9 rulouri din foile de placintă * puteți folosi și și brânză de vaci pentru o plăcintă nu...

citește mai mult
Pancakes cu brânză de vaci

Pancakes cu brânză de vaci

Ingrediente: 400 g branză de vaci 4 ouă 1 cană de făină 1 linguriță esență de vanilie 1 lingură praf de copt 2 linguri de zahar 1/4 cană ulei Combinați toate ingredientele în următoarea ordine brânzăouăesență de vaniliezahărpraf de coptfăină.  *Amestecați de...

citește mai mult
Începe dimineața cu un Smoothzur

Începe dimineața cu un Smoothzur

O dimineață plină de culoare, cu soare-n buza geamului și timp de huzureală. Este odihnitor să știi că există deja un răspuns la întrebarea „Eu ce gustăresc astăzi la micul dejun?”, motiv pentru care îți dai timp de savurat cafeaua-n tihnă. Ok, smoothie time. 3...

citește mai mult
French toast cu Huzur

French toast cu Huzur

Dacă (și) gătitul este responsabilitatea ta zilnică, atunci știi cu siguranță cât de dificil este să prepari mereu ceva diferit – fie la micul dejun, prânz sau cină. Motiv pentru care, noi - “huzureștii” - vrem să îți facem viața mai ușoară și să îți oferim rețete...

citește mai mult