Sună clopoțelul…pentru pauză!

Și-au mutat lecțiile, au regândit dictarea, au reorganizat tezele, au învățat platforme și programe noi și s-au împrietenit cu butoanele de “mute” și “share screen”.

Ei, profesorii, învățătorii și educatorii și-au dat peste cap structurile și au continuat să educe, să predea, fără pauză, fără sunet de clopoțel și fără momente de liniște. Ei sunt “acei” dascăli care neobosiți au continuat clasele în online, s-au adaptat și au uitat de pauzele de huzur.

În online sau nu, profesorul acela aranjează mintea și modelează gândirea, cu dăruire, răbdare și inimă sus. Într-o lume curentă și blocată între cei patru pereți ai casei, elevii au nevoie mai mult ca oricând de oameni care să caute bogății și comori la ei în suflet, să scormonească adânc și mai apoi să le scoată la suprafață. De aceea credem în puterea magică pe care o deține un profesor – modul prin care el trece cu umor și diplomație peste micile greşeli ale tinerilor, felul în care îi încurajează să prindă aripi spre viitor sau cum sădesc în ei bucuria cunoaşterii și a creaţiei.

Profesorul acela care te face să tremuri de emoție și bucurie, care să fie mentor și să inspire elevul să alerge neobosit după răspunsuri, curiozități și noi povești. Și este destul, indiferent de contextul în care se desfășoară ora, online sau offline.

Pentru cei care uită zilnic de ei pentru a se apleca asupra minților în formare am gândit o pauză de Huzur cu Sana hrănitoare și gustuoasă, produsă din laptele nostru românesc 100%.

Pentru că merită o pauză de Huzur și recunoștință!